TEŠKA NESREĆA

Drama na Jadranu: 12-godišnji dječak penjao se na stijene iznad mora, poskliznuo se... Nije dobro završilo

Hronika18.08.24, 13:05h

Drama na Jadranu: 12-godišnji dječak penjao se na stijene iznad mora, poskliznuo se... Nije dobro završilo
Na obalu su ga izvukli djelatnici pulske javne vatrogasne postrojbe, nakon čega je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u pulsku, a potom i u riječku bolnicu na daljnju obradu

 

 

Teške tjelesne ozljede zadobio je 12-godišnji dječak iz Njemačke kada se jučer poslijepodne penjao na stijenu nekoliko metara iznad mora te se prilikom penjanja poskliznuo i pao u more na stijene, izvijestila je u nedjelju istarska policija.


Pulska policija je dojavu kako je na Galebovim stijenama u Puli teško ozlijeđeno dijete zaprimila u subotu oko 16.45 sati. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili su kako se dijete u dobi od dvanaest godina, njemački državljanin, popelo na stijenu šest-sedam metara iznad mora i prilikom penjanja poskliznulo te palo u more na stijene i zadobilo teške ozljede. 


Na obalu su ga izvukli djelatnici pulske javne vatrogasne postrojbe, nakon čega je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u pulsku, a potom i u riječku bolnicu na daljnju obradu.


Istarska policija još jednom upozorava građane i turiste da budu oprezni prilikom skakanja u more, odnosno da ne skaču u vodu nepoznate dubine te da ne skaču u more sa stijena i drugih mjesta koja nisu uređena za skakanje u more ili je skakanje zabranjeno, prenosi Hina.

 

(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook