NOĆAS U MOSTARU

Potpuno izgorio Passat bivšeg predsjednika mostarskog HDZ-a Slavena Zeljke

Hronika18.08.24, 12:15h

Potpuno izgorio Passat bivšeg predsjednika mostarskog HDZ-a Slavena Zeljke
Zeljko je mladi kadar HDZ BiH, rođen 1988. godine. Magistrirao je diplomatiju i međunarodne političke odnose. Jedan je od osnivača Hrvatskog studentskog politološkog foruma, te najmlađi predsjednik Mladeži HDZ BiH

 

 


U Mostaru je protekle noći u potpunosti izgorio lični automobil marke Passat. Vozilo je izgorjelo u Spliskoj ulici. Zapaljeno je u 00,25, a mostarski vatrogasci su vatru ugasili u 00:45 sati.


Kako saznaje Raport, vlasnik automobila je Slaven Zeljko, bivši predsjednik GO HDZ-a Mostar.


Uzrok požara još nije poznat. Mjesto događaja noćas su osiguravali službenici Policijske uprave Mostar do dolaska službenika Odjela kriminalističke policije i stručnjaka protupožarne zaštite koji su obavili uviđaj. O svemu je obaviješten i dežurni tužilac.


Zanimljivo je da je Zeljko uhapšen prošlog mjeseca zajedno sa Hermedinom Zornićem zbog sumnji na ilegalna zapošljavanja i 'muljažu' sa javnim nabavkama.


Inače, Zeljko je mladi kadar HDZ BiH, rođen 1988. godine. Magistrirao je diplomatiju i međunarodne političke odnose. Jedan je od osnivača Hrvatskog studentskog politološkog foruma, te najmlađi predsjednik Mladeži HDZ BiH.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook