PROGNOZE NEIZVJESNE

Traje borba za život osumnjičenog za ubistvo supruge u Šipovu: 'U teškom stanju, bez svijesti, sa prostrelnom ranom na glavi'

Hronika12.08.24, 13:27h

Traje borba za život osumnjičenog za ubistvo supruge u Šipovu: 'U teškom stanju, bez svijesti, sa prostrelnom ranom na glavi'
Kako su ljekari potvrdili za medije, muškarac je u bolnicu dovezen u kritičnom stanju

 

 

 

Muškarac koji je osumnjičen da je jutros oko 7:45 sati ubio svoju nevjenčanu suprugu u automobilu u Šipovu, pokušao je i samoubistvo nakon čega je prevezen na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci.


Kako su za medije potvrdili iz UKC Banjaluka, muškarac je u ovu zdravstvenu ustanovu dovezen u kritičnom stanju.


- Pacijent je dovezen u teškom stanju, bez svijesti sa prostrelnom ranom na glavi u Urgentni centar UKC Republike Srpske. Dijagnostički je obrađen, a operativni zahvat je u toku. Sve prognoze su krajnje neizvjesne - istakli su iz UKC RS.


Podsjećamo, stravičan zločin potresao je jutros Šipovo kada je Nikola Cumbo (38) iz tog grada hicem iz vatrenog oružja ubio svoju vanbračnu suprugu Anđelku M. (34), a potom pokušao da izvrši samoubistvo.


Prema nezvaničnim informacijama Cumbo je u suprugu pucao u automobilu i ona je na mjestu ostala mrtva. Nakon zločina je pucao u sebe, ali je preživio i sa teškim povredama je prevezen u UKC Republike Srpske.


Cumbo je i ranije dovođen u vezu sa napadima na suprugu, a već je kažnjavan zbog nasilja u porodici.


Kako nezvanično saznaje ATV, iza njih je ostalo dvoje maloljetne djece.


- Policiji je prijavljeno da je u 7.45 časova počinjeno ubistvo i pokušaj samoubistva. U toku je uviđaj kojim rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci - rekla je portparol PU Mrkonjić Grad Božana Vulin.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook