VIDEO/ 'ŠTA JE OČEKIVAO ZA TE PARE'

'Ovo sam ja, papak, platio 40 eura po danu': Otišao sa porodicom na ljetovanje u Crnu Goru, pobjesnio kad je vidio smještaj

Lifestyle12.08.24, 13:07h

'Ovo sam ja, papak, platio 40 eura po danu': Otišao sa porodicom na ljetovanje u Crnu Goru, pobjesnio kad je vidio smještaj
U komentarima su mu mnogi poručili da uopšte nije loše prošao i da za te pare nema razloga da se buni: Izađe 10 eura po osobi dnevno, jeftinije od toga ti je šator!

 

 

Turista iz Srbije pokazao je kakav je smještaj dobio u Baru (Šušnju) za 40 eura/noć... Kako kaže, nakon ovoga je "sa Crnom Gorom završio".


Njegov snimak podijeljen je na Instagram stranici 122_mne, a nezadovoljni član grupe tvrdi da ga je u Šušnju dočekalo teško razočaranje.


- Sa Crnom Gorom sam završio. Ljudi koji izdaju treba bar malo da ulože. Ovo je sramota. Za 40 € po danu, da zamijene i stave tri kreveta je smiješna investicija. Bez ulaganja nema biznisa, a svi hoće instant pare. I onda očekujete da vam neko dođe opet i opet? Sad i nikad više. Ocjena na bukingu je 9.1, a uživo petica - napisao je turista proslijedivši i snimak kao dokaz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 122_mne (@122_mne)


U njemu kreće od samog ulaza u „apartman na moru“ pa kaže:


- Evo tu je zajednički WC, ovo je soba plaćena 40 eura. Evo krevet, evo stazice, i stočić ima. Klima nije zdrava, ventilator je bolji. Krevet iz ’76... E to sam ja, papak, platio 40 eura po danu - pokazuje dok snima detalje po sobi sve do male terase.


Međutim u komentarima su mu mnogi poručili da uopšte nije loše prošao i da za te pare nema razloga da se buni.


- Izađe 10 eura po osobi dnevno, jeftinije od toga ti je šator - poručili su mu.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook