nije sve tako crno

U Hrvatskoj je ipak moguće jeftino ljetovati: Ovdje smještaj košta 45 eura

Biznis Klub12.08.24, 08:51h

U Hrvatskoj je ipak moguće jeftino ljetovati: Ovdje smještaj košta 45 eura
U jeku sezone moguće je pronaći još uvijek povoljne cijene

 

 

 


Besplatno nije nigdje u svijetu, ali isplati se malo potruditi, pročačkati pa u Hrvatskoj ljetovati kako se nekad ljetovalo

 

Sve je skupo, nemam za godišnji na moru, cijene apartmana su nenormalne ako te rečenice i vi ponavljate pažljivo čitajte što slijedi! Ne koštaju sve sobe na noć 350 eura, ima ih i deset puta jeftinijih. Uz malo truda moguće ih je  smo ih pronaći  u Lovranu na Kvarneru, piše RTL.

 

U srcu sezone Sanji nema odmora! Za goste koji joj dolaze u Lovran sve mora biti tip top. U novouređene sobe prima ih i na jednu noć što je prava rijetkost!

 

- Imaju televizor, imaju frižider, goste dočekuje tacna na kojoj su čaj i kava, kuhalo za vodu. Cijena jednokrevetne sobe je 35 eura, dvokrevetne sobe je 45, a trokrevetne 47, dakle za tri osobe u jednoj sobi - pojašnjava iznajmljivačica Sanja Delost.

 

U blizini, u miru, tišini, 900 metara od plaže kuća je s pet soba. Domaći gosti u njoj ostvare trećinu noćenja.

 

Vlasnik Tomislav Vuković ne skriva cijenu: "Dvokrevetna soba bez pogleda na more i bez balkona je 61 euro, 69 eura je s pogledom na more i balkonom. Od 1. septembra  je 10 eura jeftinije".

 

Cijenu je spreman sniziti Alen Civić, vlasnik studija za dvoje u strogom centru, tik do crkve i pet restorana: " Ima 50 metara zračne linije do mora, cijena mi je sada u sezoni 160 eura, a van bookinga, kad bi me netko nazvao direktno, spustio bih i do 120 eura".

 

 

Nastavaka teksta čitajte na linku.

 

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook