VIDEO/ DOSTA MU JE SVEGA

Crnogorski ugostitelj brutalno iskreno progovorio o sezoni: Nije tajna da je sve propalo, zaslužili ste to

Lifestyle06.08.24, 10:58h

    Crnogorski ugostitelj brutalno iskreno progovorio o sezoni: Nije tajna da je sve propalo, zaslužili ste to
Nije normlano da apartmani u privatnom sektoru koštaju između 30 i 60 eura za dvije osobe, a da isto toliko morate da izdvojite za dvije ležaljke i suncobran na plaži za samo nekoliko sati, naveo je

 

 

Crnogorski ugostitelj riješio je da otvori dušu i kaže sta misli o tekućoj sezoni u Crnoj Gori. U video snimku koji je objavio, bio je brutalno iskren i govorio o tome koliko je sve poskupljalo.

 

- Nije više tajna kako je ljetnja sezona u Crnoj Gori kaput. Kao neko ko je ovdje rođen, živi i bavi se turizmom, izdavanjem apartmana u privatnom sektoru, jedino što mogu da kažem je da mi je neizmjerno drago zbog toga. Zašto?", počeo je on u video snimku koji je objavio na TikTok profilu "niko_mar_10".

 


- Zato što ste okupirali sve plaže i na njih stavili ogromne namete. Ne može više čovjek da ode na plažu i pristojno se okupa već mora da izdvoji pravo malo bogatstvo.

 

Nije normlano da apartmani u privatnom sektoru koštaju između 30 i 60 eura za dvije osobe, a da isto toliko morate da izdvojite za dvije ležaljke i suncobran na plaži za samo nekoliko sati.

 

Nije normlano da hamburger košta između 4 i 6 eura, nije normalno da isto toliko košta i parče pice. Nije normalno da 10 ćevapa sa malo pomfrita koštaju između 10 i 12 eura, nije normalno ni da parče pohovane piletine na nekom zelenom pireu košta između 15 i 20 eura.

 

Nije normlano da kafa košta između 2 i 4 eura, a isto toliko i flašica vode od 0,25.

 

Nije normlno toliko toga što ste uradili i jako mi je drago što vam se sve to vraća. Jedino što mi je žao jeste ovaj običan narod kojem ste uzeli dušu i pravo da uživa u našem prelijepom moru. Sve što vam želim jeste da... Ćutaću", završio je on.

 

 

 

 

(DEPO PORTAL/af)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook