'kako vas nije sramota'

Prvi red do mora - spremite puno novca: Ležaljke u ovom crnogorskom ljetovalištu koštaju kao 'Svetog Petra kajgana'!

Biznis Klub05.08.24, 20:18h

Prvi red do mora - spremite puno novca: Ležaljke u ovom crnogorskom ljetovalištu koštaju kao 'Svetog Petra kajgana'!
Cijene su takve kakve jesu, ako želite da se smjestite u prvi red na ovoj lokaciji - spremite puno keša

 

 

 


Ako želite da budete u prvom redu na plaži u kompleksu Portonovi u Herceg Novom, ovaj 'skup sport' će vas koštati 150 eura. Otprilike kao noć u nekim od skupocjenijih smještaja u regionu, piše Nova.rs.


Kako je objavljeno u kartkom video-klipu na Instagram stranici „vila.iva“, u pitanju su nove cijene ležaljki na plaži. Prije nego što je cijena skočila na 150 eura, prvi red koštao je 110 eura, a drugi i treći 80 eura.


Nije nikakvo iznenađenje da turisti nisu bili oduševljeni cijenama, iako su sa druge strane pojedinci složili da je u pitanju „biznis i da ko može i ko želi, neka plati 150 eura za prvi red“.


„Kako vas nije sramota više. Želite da zaradite za cijelu godine. Nabili ste cijene svuda, a ne vidim nikakvu kvalitetnu uslugu“, „Ne ložite se. To nije namijenjeno za obične ljude i ima skroz drugu namjenu“, „Ko pjeva kad su ovolike cijene“, samo su neki od komentara.


Naime, Portonovi Resort na Google je jedan od najbolje ocijenjenih luksuznih rizortova na Jadranskoj obali sa 2400 pozitivnih komentara i prosječnom ocjenom od 4.8 od makismalnih 5. Čak je i čuveni sajt za putovanja Tripadvisor sastavio spisak barova, restorana i znamenitosti koje treba posjetiti u blizini Portonovog.


Bilo kako bilo, cijene su takve kakve jesu, ako želite da se smjestite u prvi red na ovoj lokaciji - spremite puno keša.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook