Ne sjedi skrštenih ruku

Ni punu godinu dana od smrti partnera, Sandra Bullock već u potrazi za novom ljubavi

Showbizz01.08.24, 14:20h

Ni punu godinu dana od smrti partnera, Sandra Bullock već u potrazi za novom ljubavi
Ovog vikenda navršit će se punih godinu dana od smrti fotografa Bryana Randalla, životnog partnera Sandre Bullock, koja je već u potrazi za novom ljubavi

 

 

Glumačka zvijezda Sandra Bullock u potrazi je za novom ljubavi. Ova majka dvoje djece, čiji je životni partner Bryan Randall preminuo prije nepunih godinu dana, otvorena je za nove mogućnosti i objeručke će prihvatiti što joj život nosi u budućnosti, uključujući i novu ljubav, otkrio je dobro upućeni izvor za Us Weekly.

 

Smrt 57-godišnjeg fotografa Randalla šokirala je svijet prošle godine. Sa Bullock je proveo posljednjih osam godina.

 

Tek kasnije je otkriveno kako je Randall premino nako tri godine teške i tajne borbe sa ALS-om (amiotrofičnom lateralnom sklerozom), jedne od najučestalijih bolesti motornih neurona. Bolest se manifestira progresivnom mišićnom slabošću u rukama i nogama, ali i mišićima koji upravljaju govorom, gutanjem i disanjem - sve dok oboljela osoba ne postane zarobljenik u vlastitom tijelu.

 

- Bryan je odlučio zadržati privatnost svoje borbe s ALS-om, a svi mi koji smo ga voljeli i brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegovu želju. Neizmjerno sam zahvalni neumornim ljekarima, koji su s nama upravljali kroz ovu bolest, i nevjerovatnim medicinskim sestrama, koje su postale naše cimerice, često žrtvujući vlastite porodice da bi bile s nama -navela je, nakon Randallove smrti, porodica u zajedničkom saopćenju za javnost.

 

Bullock se nakon toga posvetila djeci, fokusirajući se na njih, a sada želi ponovno "osjetiti leptiriće u stomaku".

 

(DEPO PORTAL/au/Foto: Screenshot)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook