Ipak se razvode

Jennifer Lopez i Ben Affleck potpisali papire za razvod, trebaju ih još samo predati

Showbizz01.08.24, 13:37h

Jennifer Lopez i Ben Affleck potpisali papire za razvod, trebaju ih još samo predati
Doslovno je pitanje trena kada će Jennifer Lopez i Ben Affleck predati papire za razvod, koje su već potpisali, te tako i zvanično okončati svoj brak, potvrdili su izvori bliski paru

 

 

Nakon što još jedan pokušaj pomirenja 51-godišnjeg Bena Afflecka i 55-godišnje Jennifer Lopez nije uspio, pitanje je trenutka kada će ovaj slavni holivudski par, koji će postati još jedan u nizu onih koji nisu uspjeli, predati papire za razvod, prenosi Tportal.

 

Prema dobro upućenim izvorima, koji su se "povjerili" Daily Mailu, glumac i latino diva papire su već potpisali, no još ih uvijek nisu predali kako bi razvod bio finaliziran.

 

Kap koja je, u slučaju Jennifer Lopez, definitivno prelila čašu odabir je trenutka u kojem je Ben Affleck potpisao papire za kupovinu nove kuće. Naime, Affleck je svoj novi dom na Pacific Palisadesu, za kojeg je izdvojio 20,5 miliona dolara, kupio upravo na rođendan svoje supruge i to u trenutku dok je ona imala veliku zabavu u Hamptonsu.

 

On se na proslavi, kao što je već poznato, nije pojavio, a sada je jasno da je očito bio zauzet rješavanjem papira za kupovinu kuće.

 

Inače, svoj novi dom Affleck je kupio samo nekoliko dana nakon što su on i Jennifer i službeno stavili svoju zajedničku vilu na Beverly Hillsu na tržište i za koju traže nevjerojatnih 68 miliona dolara.

 

(Tportal/DEPO PORTAL/au/Foto: Screenshot)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook