video/vatra divlja, oni podvriskuju

Snimak iz Crne Gore razbjesnio mnoge: Požar guta sve pred sobom, a oni plešu Žikino kolo!

Hronika31.07.24, 12:33h

Snimak iz Crne Gore razbjesnio mnoge: Požar guta sve pred sobom, a oni plešu Žikino kolo!
Ipak nisu baš svi osudili ovaj postupak i nazvali ga neprimjerenim, mnogi su u svojim komentarima i podržali i opravdali sutomorske veseljake

 

 

Pored Hrvatske i Bosne i Hercegovine, i u Crnoj Gori se trenutno bore s požarima. Najteža situacija je kod Sutomora.


A baš u Suzomoru je i nastao snimak koji u nastavku teksta dijelimo, a kojeg je na svom Instagram profilu podijelio  portal 192.RS.


Na ovom snimku vidimo veliku grupu ljudi koja u centru ovog poznatog morskog turističkog odredišta razdragano igra Žikino kolo i podvriskuje, a u pozadini na brdima grada bjesni vatra i guta okolnu šumu.


Neskriveno veselje turista razjarilo je mnoge, pa su odmah stigle i osude čitalaca.


"Selo gori, a baba se češlja - doslovno", "Bi li tako plesali i da im gori kuća?", "Da se čovjek krsti i lijevom i desnom!!!", pisali su iznervirani komentatori.


Kako se vidi na snimku koji je objavio portal 192.RS, dok je požar gutao sve pred sobom na planinama iznad Sutomora, skupina mladih je bezbrižno - plesala kolo. Odzvanjali su zvuci poznatog Žikinog kola i uzvici, dok se u pozadini vidjela vatra koja guta šumu. 


Ipak nisu baš svi osudili ovaj postupak i nazvali ga neprimjerenim, mnogi su u svojim komentarima i podržali i opravdali sutomorske veseljake.


"A šta su mogli? Oni su na ljetovanju, udri brigu na veselje", "Igrali kolo ili ne, oni da pomognu ne mogu. Realno. Važno je da niko nije povrijeđen", opravdavali su ih malo tolerantniji čitaoci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook