Prva dama BiH

Mirela Bećirović još jednom pokazala da je kraljica stila: U Parizu nosila kreaciju bh. brenda

ŽENA iN28.07.24, 17:40h

Mirela Bećirović još jednom pokazala da je kraljica stila: U Parizu nosila kreaciju bh. brenda
Mirela Bećirović se oglasila na Instagramu i otkrila u kojoj je modnoj kominaciji bila na ručku koji je organizirala Prva dama Francuske Brigitte Macron

 

 

Prva dama BiH Mirela Bećirović zajedno sa suprugom predsjedavajućim Predsjedništva BiH Denisom Bećirovićem boravi u Parizu.
 

Mirela Bećirović se oglasila na Instagramu i otkrila u kojoj je modnoj kominaciji bila na ručku koji je organizirala Prva dama Francuske Brigitte Macron.


– Jedan od najpoznatijih bosanskohercegovačkih brendova Kaftan studio čiju kreaciju sam nosila na ručku koji je organizovala prva dama Francuske Brigitte Macron.


Kaftan uvijek razmišlja o detaljima, a ovaj outfit je inspirisan poznatim francuskim umjetnikom Claudeom Monetom i njegovim cvjetnim motivima. Kaftan, hvala vam na vašoj umjetnosti i divnoj saradnji – napisala je Mirela Bećirović.

 

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović je u četvrtak, 25. jula, prisustvovao svečanom prijemu kojeg je organizirao predsjednik Olimpijskog komiteta Thomas Bach, a prva dama Bosne i Hercegovine Mirela Bećirović, zablistala je u odabranoj modnoj kombinaciji.


Pojavila se u Melluso suknji koju je kombinovala sa klasičnom bijelom košuljom i upečatljivom ogrlicom.
 

Dan poslije, u petak, 26. jula, bračni par Bećirović prisustvovao je i svečanom prijemu u Jelisejskoj palači, a i na tom događaju je Mirela pokazala otmjenost u stilu oblačenja.
 

Klasična tamnoplava haljina uz crvene cipele i torbu pokazala se kao nepogrešiva kombinacija.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook