SPORAZUMNI RAZVOD

Jelena Karleuša i Duško Tošić dogovorili se oko podjele imovine: Evo kome idu sve nekretnine, osim jedne

Showbizz15.07.24, 18:41h

Jelena Karleuša i Duško Tošić dogovorili se oko podjele imovine: Evo kome idu sve nekretnine, osim jedne
Očekuje se da će, usljed uspješnog dogovora oko podjele imovine i troškova za djecu, sporazumni razvod uskoro biti i potpisan

 

 


Jelena Karleuša i nekadašnji fudbaler Duško Tošić uspjeli su da se dogovore oko podjele imovine koji su stekli u braku.


Finalni dogovor je da će sva imovina biti prepisana na njihove mezimice Atinu i Niku, osim jedne nekretnine.


Radi se o vili na Senjaku koju su 2018. godine pazarili od Dragana Stojkovića Piksija, a koja pripada isključivo Jeleni.


- Ta vila sa bazenom ostaje Jeleni, koja ju je, inače, većinski i otplatila. Tu nema ništa sporno - ističe izvor za Telegraf.rs.


Pored toga, oni posjeduju dupleks na Dedinju u kom su godinama zajedno živjeli, kao i još jedan stan na teritoriji opštine Savski Venac. Te nekretnine će pripasti djeci.


Jelena i Duško postigli su dogovor i oko troškova za djecu.

 

dusko-tosic-jelena-karleusa


Tako će do Atinine i Nikine 21. godine troškove školovanja snositi Duško, koji po dogovoru ima obavezu i da nasljednicama plati ljetovanja i zimovanja.


Podsjetimo, u julu 2022. Jelena Karleuša objavila je da se poslije 14 godina braka razvodi od fudbalera Duška Tošića.


- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu - započela je Jelena tada u svom saopštenju i dodala:


- Preživjela sam sve, pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, starateljstvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem - završila je Jelena.


Očekuje se da će, usljed uspješnog dogovora oko podjele imovine i troškova za djecu, sporazumni razvod uskoro biti i potpisan.


Inače, iako nisu bili u emotivnom odnosu, Jelena i Duško su sve ove godine živjeli zajedno u luksuznom dupleksu na Dedinju.


Jelena i Duško vjenčali su se 28. juna 2008. godine.

 

Fotografije imovine Dušta Tošića i Jelene Karleuše možete pogledati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook