TRENUTAK NAKON ATENTATA

‘Kad je podigao šaku i rekao - borba, borba, borba, Trump je postao Amerika': Da li mu je ovo već osiguralo pobjedu?!

Front14.07.24, 10:53h

‘Kad je podigao šaku i rekao - borba, borba, borba, Trump je postao Amerika': Da li mu je ovo već osiguralo pobjedu?!
U trenutku kad bi većina potražila zaklon, Donald Trump se odmah podigao, podigao šaku i izgovorio riječi ‘borba, borba, borba‘, jer je shvatio da je veličina trenutka veća od njega samog i da je on u tom trenutku postao Amerika - smatra republikanski strateg John Thomas

 

 

Republikanski strateg John Thomas smatra da će atentat Donaldu Trumpu vjerojatno omogućiti ‘potpunu pobjedu‘ na predsjedničkim izborima, piše Sky News.


- Odmah nakon što je Trump ustao poslije pucnjave, primijetit ćete da je iz publike krenulo epsko klicanje - rekao je.


- Vidimo da se ljudi u cijeloj zemlji - bilo da vam se Trump sviđa ili ne - u ovom trenutku okupljaju iza Trumpa. Mislim da će ovo biti trenutak jedinstva. I pretpostavljam da će to dovesti Donalda Trumpa do potpune pobjede u studenom - rekao je Thomas.


Također je rekao da je zanimljiva Trumpova trenutna reakcija.


- U trenutku kad bi većina potražila zaklon, Donald Trump se odmah podigao, podigao šaku i izgovorio riječi ‘borba, borba, borba‘, jer je shvatio da je veličina trenutka veća od njega samog i da je on u tom trenutku postao Amerika - rekao je i dodao:


- Mislim da je ovo trenutak u kojem Amerikanci žude za tom vrstom vodstva. Mislim da će ovaj trenutak postati puno veći od običnog pokušaja ubistva i više odraz Trumpove snage i njegove sklonosti da ne odustaje.

 

(DEPO PORTAL/ad/Foto:Screenshot)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook