video/'neli.karameli' rekla kako jeste

Hrvatica bila 3 dana u Srbiji, pa podijelila utiske i spomenula ekavicu: Pratioci na Tik Toku je zasuli komentarima!

Lifestyle06.06.24, 17:22h

Hrvatica bila 3 dana u Srbiji, pa podijelila utiske i spomenula ekavicu: Pratioci na Tik Toku je zasuli komentarima!
Ako ne znate kako se ruše predrasude, živahna Antonela će vam to objasniti u samo nekoliko rečenica i bez dlake na jeziku


 

Antonela iz Hrvatske je na društvenoj mreži "TikTok" poznata pod nadimkom "neli.karameli" i često dijeli video-snimke svojih putovanja, a nedavno ju je put naveo baš u Srbiju.


Ona je na svom profilu objavila video-snimak u kom govori kakav su utisak Srbi ostavili na nju, a činjenica koja govori sama za sebe je da je na kraju zapjevala i pjesmu "Evo banke cigane moj".


Ako ne znate kako se ruše predrasude, živahna Antonela će vam to objasniti u samo nekoliko rečenica i bez dlake na jeziku.


"Ljude dijelimo na dobre i loše, a ne na Srbe, Bosance, homoseksualce, nebinarne, Hrvate - dobar je dobar, loš je loš, a mržnju bacite u koš!", napisala je ona i dodala tag 'hajde da se volimo'.


Antonela je otkrila i da obožava ekavicu, ali i da Srbi obožavaju kada čuju hrvatski naglasak.


"Meni je ekavica seksi, da se ne lažemo. Simpa mi je što se međusobno volimo, jer nikada nisam došla u Beograd a da nisam bila top ugošćena. Svi su uvijek bili brutalno nasmijani, prijatni i uvijek mi je bilo lijepo", kaže ona.


Antonela dodaje kako je vrijeme da prestanemo govoriti o tome koje su ljudi vjere, rase i nacionalnosti i da svi treba da se volimo.


"Sjediš u kafani u Beogradu, u dva ujutru, trubač ti udara onom trubom po uhu, ti ga kitiš onim dinarima i pjevaš 'Evo banke cigane moj' i kakva onda mržnja?", rekla je 'neli.karameli' u svom viralnom snimku na Tik Tiku.


Njen video su komentarisali i Srbi i Hrvati, i gotovo da je svaki komentar pozitivan i pun hvale za njen način razmišljanje i poruke koje šalje.

 

@neli.karameli Ljude dijelimo na dobre i loše, a ne na Srbe,Bosance,Homoseksualce,Nebinarne,Hrvate … - dobar je dobar, loš je loš a mržnju bacite u KOŠ! #ljubav #hajdedasevolimo #love #balkan #hrvatska #srbija #bosna #fyp ♬ original sound - Neli Karameli

 


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook