iz centrotransa se pohvalili

Autobusom od Sarajeva do Dubrovnika preko samo jedne granice: Nekada se tih 240 km prelazilo za 7 sati, a koliko će nam trebati sada?

Biznis Klub05.06.24, 12:57h

Autobusom od Sarajeva do Dubrovnika preko samo jedne granice: Nekada se tih 240 km prelazilo za 7 sati, a koliko će nam trebati sada?
Smanjenje broja graničnih kontrola sa tri na samo jednu dodatno će ubrzati putovanje jer se smanjuje ukupno vrijeme čekanja na graničnim prijelazima


 

 

Važna obavijest stiže iz Centrotransa za sve 'putoljupce' koji vole Dubrovnik – od sada, do ove omiljene destinacije će se dolaziti mnogo brže i bez višestrukih zastoja na granicama.


Umjesto prethodne rute koja je prolazila preko Doljana, autobus za Dubrovnik, nakon Čapljine, ide u Domanoviće do Stoca, te nastavlja cestom prema Neumu. Isti pravac kretanja je i u povratku.

 
Ova nova ruta ne samo da će smanjiti vrijeme putovanja, već će i eliminirati dva granična prijelaza, čime će se značajno olakšati putnicima. Smanjenje broja graničnih kontrola sa tri na samo jednu dodatno će ubrzati putovanje jer se smanjuje ukupno vrijeme čekanja na graničnim prijelazima.
 

Iz Centrotransa poručuju da su, cijeneći vrijeme svojih putnika, ovu rutu pažljivo planirani i dobili sve potrebne dozvole, baš prije početka ljetne sezone i godišnjih odmora.


Autobusku liniju Sarajevo – Dubrovnik – Sarajevo Centrotrans održava u saradnji sa Arrivom iz Rijeke, a karte se mogu kupiti i online na karta za Dubrovnik. Za svaku online kupovinu, Centrotrans odobrava 5% popusta.
 

Za više informacija o Centrotransu i uslugama koje pruža ova kompanija, posjetite www.centrotrans.com, poručuju iz Centrotransa u svom današnjem saopštenju za javnost.


(DEPO PORTAL/jk)
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook