Iskusni pjevač savjetuje

Šako Polumenta održao lekciju Dušku Tošiću zbog poruka upućenih Severini: Moraš to drugačije

Showbizz01.06.24, 19:10h

Šako Polumenta održao lekciju Dušku Tošiću zbog poruka upućenih Severini: Moraš to drugačije
Njega cijenim kao fudbalera dobrog, mislim da je dobar roditelj, pa zgodan je frajer šta ima veze, kazao je Šako

 

 

Šako Polumenta nastupio je u jednom od najprestižnijih beogradskih restorana, te je pred sam nastup govorio o svom životu, aktuelnim temama na estradi, kao i o razvodima i prepiskama fudbalera Duška Tošića sa pjevačicom Severinom.
 

Posljednjih dana aktuelna tema u medijima je i prepiska koju je Duško imao sa Severinom, zbog čega je često na meti zbijanja šala. Šako je dao svoj sud i otkrio šta misli o Duškovom "podvigu pokušaja koketiranaj sa pjevačicom":
 

- Ja sam davao sebe svakom, ja to ne krijem, a snaga moje pordice je tu koja je i mene podigla. U ono vrijeme, doći iz Bijelog Polja, nas pet brata i jedna sestra, bez novca i graditi karijeru, i biti najvjerniji muž na svijetu - ne možeš, ne možeš kada je oko tebe toliko lijep svijet. Kad je fokusirano sve ka tebi, svi pjevaju moje pjesme, ne možeš da se odbraniš na taj lijepi svijet - rekao je i dodao za Duška:
 

- Njega cijenim kao fudbalera dobrog, mislim da je dobar roditelj, pa zgodan je frajer šta ima veze, Duško mora još da gazi - rekao je Polumenta, a na konstataciju novinara da mu "poruke kod Severine baš nešto i nisu dobro prošle", Šako se našalio:
 

- Pa možda nije lijepo pisao, moraš malo drugačije da pišeš, da dođeš do nečega - naveo je pjevač.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook