Sramotni ispadi

PR SDA u KS brutalno izvrijeđao NiP-ovu zastupnicu: 'Muslimanska politička glupača i kamenjarka, izdala vas je pod abdestom...'

Front30.05.24, 12:47h

PR SDA u KS brutalno izvrijeđao NiP-ovu zastupnicu: 'Muslimanska politička glupača i kamenjarka, izdala vas je pod abdestom...'
Ovo je samo nastavak zastrašujućih poziva na nasilje i zločine koje svakodnevno upućuje radikalna sljedba SDA, ali koje se sve otvorenije mogu čuti i od samih protagonista ove stranke

 

 

Marin Vukoja izabran je u Ustavni sud Bosne i Hercegovine, što je izazvalo salve histeričnih napada i optužbi iz tabora SDA i DF-a prema zastupnicima, liderima i članovima trojke.

 

Meta posebno gnusnih i mizoginističkih napada je zastupnica NiP-a Ajla Milišić-Tepić, koju vrijeđaju zbog činjenica da nosi hidžab.

 

Među onima koji su se pridružili brutalnim napadima je Ismet Bećar, PR sarajevske kantonalne organizacije SDA i bivši urednik Radija BIR.

 

- Ajla Milišić Pepić, zastupnica u Parlamentu Federacije s hidžabom, kojoj ste dali 3705 glasova, koja je u Parlament ušla nakon što je Adnan Delić, kojem ste dali 11 563 glasa, podigao ruku za Vladu u kojoj će biti ministar, Čoviću vas je prodala s bismillom!

 

ismet-becar-post

 

Vaša pseudoselefijska TV ikona, zvijezda halal cooking show-programa, polaznica alternativnih škola Kur’ana i hifza, žena, majka, kraljica… bošnjačka i muslimanska politička glupača i kamenjarka, izdala vas je pod abdestom!

 

Šta vam nije jasno? - napisao je Bećar.

 

Na njegov status, fanovi Bećara i SDA ostavljaju su još gnusnije komentare, poručujući između ostalog da Milišić-Tepić treba "na kolac nabit" i "uništiti izdajnike".

 

Ovo je samo nastavak zastrašujućih poziva na nasilje i zločine koje svakodnevno upućuje radikalna sljedba SDA, ali koje se sve otvorenije mogu čuti i od samih protagonista ove stranke.
 

Da li će nadležne institucije konačno reagirati na ove uporno prijetnje i pozive na nasilje ili čekaju da se njihove prijetnje počnu ostvarivati u praksi.

 

(Avaz, DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook