U naselju Lipnica

Završen uviđaj u kući u Tuzli u kojoj je nađena ubijena žena, šta su rekli iz Tužilaštva TK

Hronika21.02.24, 18:58h

Završen uviđaj u kući u Tuzli u kojoj je nađena ubijena žena, šta su rekli iz Tužilaštva TK
Policija je u kuću došla nakon poziva prijatelja ovog para, a nakon što su provalili vrata u kući su našli usmrćenu ženu i muškarca s ranama u predjelu stomaka

 

 

Završen je uviđaj u kući u Lipnici u Tuzli u kojem je pronađeni usmrćena žena i muškarac s ranama u predjelu stromaka. Objekat je zapečaćen i osiguran, saopćio je glasnogovornik Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović.



- Izuzeti su svi materijalni dokazi i tragovi i bit će vjestačeni. Preminula žena je imala tragove povređivanja na vratu i povredu u predjelu grudnog koša. Bit će urađena obdukcija, a u toku su i druge istražne radnje - dodao je Arnautović.
 

Povrijeđeni muškarac, koji je državljanin Mađarske, operisan je danas u tuzlanskoj bolnici. On je na kontrolisanoj mehaničkoj ventilaciji i trenutno je stabilan, naveli su iz bolnice.

 

On je bio u lošem zdravstvenom stanju i kretao se u invalidskim kolicima, a i žena, državljanka Bosne i Hercegovine, bila je narušenog zdravlja. U kući u Lipnici navodno su živjeli neko vrijeme, a policija ranije nije imala nikakvih prijava vezanih za ovaj par.


Policija je u kuću došla nakon poziva prijatelja ovog para, a nakon što su provalili vrata u kući su našli usmrćenu ženu i muškarca s ranama u predjelu stomaka.

 

(Faktor, DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook