Policija traga za napadačem

Pucnjava u podzemnoj željeznici u New Yorku: Ima ubijenih i ozlijeđenih

Hronika13.02.24, 08:16h

Pucnjava u podzemnoj željeznici u New Yorku: Ima ubijenih i ozlijeđenih
Pucnjava je odjeknula u vlaku koji je vozio prema sjeveru nakon što je izbila tučnjava između dvije skupine tinejdžera, rekli su dužnosnici njujorške policije (NYPD) tijekom konferencije za novinare ispred postaje gdje se dogodilo nasilje

 

 

Njujorška policija priopćila je da traga za naoružanim muškarcem koji je u ponedjeljak otvorio vatru u podzemnoj željeznici u gradskoj četvrti Bronx te ubio jednog čovjeka i ranio još pet osoba, javlja Hina.


Pucnjava je odjeknula u vlaku koji je vozio prema sjeveru nakon što je izbila tučnjava između dvije skupine tinejdžera, rekli su dužnosnici njujorške policije (NYPD) tijekom konferencije za novinare ispred postaje gdje se dogodilo nasilje.
 

Netko iz jedne od grupa izvadio je pištolj. Prvi hitac ispaljen je unutar vlaka, ali svih šestero upucanih osoba bilo je na peronu izvan vlaka kada su ih pogodili meci, izvijestila je policija. Poginuo je 34-godišnji muškarac, a pet osoba zadobilo je ozljede koje nisu opasne po život. Žrtve su bile u dobi od 14 do 71 godine, a među njima su bila četiri muškarca i dvije žene.
 

NYPD je napadaču poručio da je sada najtraženija osoba koju “traže najbolji detektivi na svijetu” te mu predložio da se preda.
 

Kako bi ublažili strah putnika, policija i dužnosnici tranzitnog sustava na konferenciji za novinare naglasili su da je pucnjava rijetka u podzemnoj željeznici.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook