počinilac odmah uhapšen

Strava u Tuzli: Policajac upucao ženu u tržnom centru... Poznat identitet osumnjičenog i žrtve

Hronika07.02.24, 23:18h

Strava u Tuzli: Policajac upucao ženu u tržnom centru... Poznat identitet osumnjičenog i žrtve
Kako je saopćeno iz Uprave policije MUP-a TK, za ovo teško krivično djelo osumnjičen je policijski službenik Uprave policije MUP-a TK

 

 


Večeras oko 21.00 sati PS Centar je zaprimila prijavu da je u TC Sjenjak u Tuzli, u ugostiteljskom objektu, došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe kojom prilikom je jedna ženska osoba zadobila povrede usljed kojih je podlegla. 


Osumnjičeni muškarac se udaljio sa lica mjesta, nakon čega je brzom intervencijom policijskih službenika pronađen i istom je oduzeta sloboda, prenosi Tuzlanski.ba. 


Uviđaj će na licu mjesta izvršiti kantonalni tužilac i policijski službenici Odsjeka za opći kriminalitet Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK, nakon kojeg će biti poznato više informacija. 


Kako je saopćeno iz Uprave policije MUP-a TK, za ovo teško krivično djelo osumnjičen je policijski službenik Uprave policije MUP-a TK. 


Prema pisanju pojedinih medija, riječ je o pripadniku MUP-a TK Elvisu Ćustendilu, koji je iz pištolja ubio Amru Kahrimanović.


Stradala Amra Kahrimanović je bila vlasnica kafića.


 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook