VIDEO/ Objavljen snimak

Pogledajte žestoku tuču navijača u BiH, evo ko su akteri

Hronika30.01.24, 15:19h

Pogledajte žestoku tuču navijača u BiH, evo ko su akteri
Kodeks glasi da u sukobima više nema korištenja oružja ni pomagala bilo kakve vrste te da se u obračunima mogu koristiti samo ruke i noge, a svako ko to ne bude poštovao, kaznit će ga njegova navijačka grupa

 

 

Društvene mreže preplavila je snimka navodnog okršaja Bad Blue Boysa i Torcide. Sukob se dogodio u Čapljini, a snimila ga je jedna od nadzornih kamera.

 

U početku videa vidi se kako grupa od desetak (ili više) BBB-a crta grafit i ubrzo napušta kadar. Uskoro dolazi grupa od dvadesetak pripadnika Torcide kako bi ih napala, no ubrzo počinju bježati natrag nakon što im se pripadnici BBB suprotstave.

 

Na snimci se vidi i kako BBB u kontranapadu gađaju Torcidu određenim predmetima, a to je bitno uzevši u kontekst nedavni kodeks ponašanja u međusobnim obračunima koji su donijele osam hrvatskih navijačkih skupina, među kojima su i Torcida i BBB.

 

Kodeks glasi da u sukobima više nema korištenja oružja ni pomagala bilo kakve vrste te da se u obračunima mogu koristiti samo ruke i noge, a svako ko to ne bude poštovao, kaznit će ga njegova navijačka grupa.

 

Video možete pogledati ovdje.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook