Prije tri godine automobilom udario dijete

Poznati prijedorski političar se potukao sa sinom, pa napao i policajce koji su intervenisali

Hronika11.01.24, 10:37h

Poznati prijedorski političar se potukao sa sinom, pa napao i policajce koji su intervenisali
Tubin je u decembru 2021. godine u alkoholisanom stanju izazvao nesreću u kojoj je automobilom udario dijete koje je tom prilikom zadobilo lakše tjelesne povrede

 

 

Poznati prijedorski političar i bivši zastupnik u NSRS-u Milan Tubin uhapšen je sinoć u tom gradu zbog sumnje da se potukao sa sinom, a potom napao i policajce koji su došli da intervenišu po prijavi, saznaje portal Srpskainfo.

 

Iz Policijske uprave Prijedor jutros su saopćili da su sinoć oko 18.20 sati postupili po prijavi da je na sportskom terenu u Prijedoru u toku tuča između dvije osobe, te da je utvrđeno da se radi o M. T. i M. T. iz Prijedora.

 

- Prilikom intervencije jedan od učesnika odbio je da postupi po naređenju i verbalno i fizički nasrnuo na policijskog službenika, a prilikom lišenja slobode pružao je aktivan otpor. U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će se protiv M.T. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor dostaviti izvještaj za počinjeno krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, dok će se za oba lica dostaviti izvještaj za krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

 

Tubin je u decembru 2021. godine u alkoholisanom stanju izazvao nesreću u kojoj je automobilom udario dijete koje je tom prilikom zadobilo lakše tjelesne povrede.

 

On je dugo godina bio predsjednik Gradskog odbora SDS-a Prijedor, a nakon toga je prešao u SP.

 

(DEPO PORTAL/mm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook