srbi podijeliše srbiju

Vučić ogorčeno: 'Zašto napadate naš narod iz Republike Srpske, ni kriv ni dužan?!'

Front24.12.23, 14:02h

Vučić ogorčeno: 'Zašto napadate naš narod iz Republike Srpske, ni kriv ni dužan?!'
- Gdje nestade tih 49.000 glasača iz Republike Srpske? - zapitao se Vučić, dodavši da se nikada u historiji Srbije nije desilo da nije bilo fizičkih incidenata u toku kampanje

 

 

Nije problem što napadate mene ili Milorada Dodika, već zato što napadate naš narod iz Republike Srpske, ni kriv ni dužan, izjavio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, obraćajući se danas prvi put nakon izbornog procesa u ovoj zemlji koji je podigao ogromnu prašinu i (ponovo) ljude izveo na ulice.


- Gdje nestade tih 49.000 glasača iz Republike Srpske? - zapitao se Vučić, dodavši da se nikada u historiji Srbije nije desilo da nije bilo fizičkih incidenata u toku kampanje.


Predsjednik Srbije je istakaoe i to da "svuda pokušavaju da ocrne Srbe na Kosovu i Metohiji i u Republici Srpskoj".


- Kampanju protiv Srba su vodili i Kurti i njegovi mediji i predstavnici bivšeg režima i njihovi mediji. Vodi se koordinirana kampanja od Zagreba i Prištine do medija ovdje o krađi izbora bez dokaza, zato što ih je baš briga za činjenice, njima nije u interesu jaka Srbija - poručio je Vučić, prenosi RTRS.


Zaključio je i da su "izbori protekli mirno, bili su najmirniji u novijoj istoriji Srbije". 


- Veoma sam ponosan na tu činjenicu. Bila su dva manja incidenta - tokom kampanje nije bio nijedan incident. Postojao je manji fizički incident gdje je jedan od direktora iz javnog sektora napao damu koja je radila kampanju od vrata do vrata i jedan lažni incident u Pirotu - naveo j Vučić.

 


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook