VIDEO/ NAKON INCIDENTA U NSRS

Zbog svastike nastao haos: Vukanović iznio detalje o okršaju sa Stevandićem, prijavio ga policiji

Front23.12.23, 20:38h

Zbog svastike nastao haos: Vukanović iznio detalje o okršaju sa Stevandićem, prijavio ga policiji
Ovo nije Stevandiću prvi put da fizički nasrće. Sjetite se da je u julu ove godine potpredsjednik skupštine Petko Rankić izjavio da ga je Stevandić „iznabijao“ glavom u svom kabinetu i izgurao napolje. Čovjek se ponaša kao slon u staklenoj radnji – tvrdi Vukanović

 

 

Šef Kluba poslanika liste „Za pravdu i red“ Nebojša Vukanović prijavio je policiji predsjednika NSRS, Nenada Stevandića, zbog fizičkog napada na njega i poslanika Đorđa Vučinića.


Epilog je ovo incidenta koji se desio u petak uveče u Narodnoj skupštini Republike Srpske između Stevandića i poslanika liste „Za pravdu i red“.


Sve je počelo kada je Vukanović na sjednici potegao pitanje imenovanje Draženke Janjanin na mjesto direktorke Agencije za osiguranje RS.


Vukanović je tom prilikom rekao da je riječ o Stevandićevoj svastici.

 


Stevandić je dao petominutnu pauzu tokom koje je došlo do sukoba između njega i Vukanovića.


Danas je Vukanović za Srpskainfo potvrdio da je bio u banjalučkoj policiji i da je dao izjavu, ali da ne očekuje da će Stevandić biti kažnjen.


– Ne očekujem da će policija nešto preduzeti, ali neka ostane evidentirano da smo ga prijavili. Ovo nije Stevandiću prvi put da fizički nasrće. Sjetite se da je u julu ove godine potpredsjednik skupštine Petko Rankić izjavio da ga je Stevandić „iznabijao“ glavom u svom kabinetu i izgurao napolje. Čovjek se ponaša kao slon u staklenoj radnji – tvrdi Vukanović.

 


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook