POZNATI BANJALUČKI BIZNISMEN

Vlasnik pekare Manja ponovo podigao prašinu, Srbiji poručio: 'U Srebrenici smo trenirali za vas, spremite se!'

Hronika20.12.23, 07:54h

Vlasnik pekare Manja ponovo podigao prašinu, Srbiji poručio: 'U Srebrenici smo trenirali za vas, spremite se!'
Trivić se nakon svih izjava izvinio, a to je učinio i ovaj put. U svojoj objavi je kazao da nije bio dovoljno pametan da ne odgovori na provokaciju i da nije razmišljao o drugačijem tumačenju onoga što je napisao

 

 

Saša Trivić, vlasnik pekare Manja, ponovo je svojim neprimjerenim izjavama na društvenoj mreži X izazvao žestoke reakcije.


U raspravi na ovoj društvenoj mreži Trivić se osvrnuo na žestoke reakcije opozicije u Srbiji na veliki broj glasača iz Republike Srpske na izborima u Beogradu.


- Poslije ovakve pljuvačine po nama Srbima iz BiH, opozicija je zaslužila da svi uzmemo državljanstva i da svi organizovano glasamo protiv njih - napisao je Trivić.


U raspravu se zatim uključila jedna korisnica X-a koja je napisala: “Da li to hoćete da u Srbiji napravite novu Srebrenicu, e pa neće moći.”


Trivić joj je zatim odgovorio gnusnim komentarom: “U Srebrenici smo treninrali za vas, spremite se!”


Saša Trivić, koji je vlasnik pekara Manja i preduzeća Krajina Klas, i ranije je izazivao žestoke reakcije svojim uvrijedljivim, nepromišljenim i nacionalističkim komentarima na društvenim mrežama, piše N1.


On je svojevremeno na Twitteru podijelio fotografiju Ratka Mladića uz status “Jedan jedini”, a “najavio” je i prelazak iz komunista u četnike zbog, kako je naveo, “sarajevskih Srebrenica”.


Ovakvi statusi izazvali su žestoku reakciju građana koji su pozivali na bojkot proizvoda njegove kompanije.


Trivić se nakon svih izjava izvinio, a to je učinio i ovaj put.


U svojoj objavi je kazao da nije bio dovoljno pametan da ne odgovori na provokaciju i da nije razmišljao o drugačijem tumačenju onoga što je napisao.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook