REVOLT NAKON IZBORA

Haos u Beogradu: Incident ispred RIK-a, probijena ograda... Marinika Tepić i Miroslav Aleksić započinju štrajk glađu!

Front18.12.23, 19:29h

Haos u Beogradu: Incident ispred RIK-a, probijena ograda... Marinika Tepić i Miroslav Aleksić započinju štrajk glađu!
Na pitanje o odluci potpredsjednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da započne štrajk glađu, Dragan Đilas, predsjednik te stranke, zaplako je tokom davanja izjave

 

 


Ispred Skupštine grada Beograda večeras se održava protest proevropske opozicione koalicije "Srbija protiv nasilja", koja je zbog, kako se navodi, izborne krađe traži poništavanje beogradskih i parlamentarnih izbora.

 

Opozicioni poslanici trenutno se nalazi u zgradi RIK-a. Oni su pozdravili građane sa prozora, a građani su ih tom prilikom otpozdravili.


Marinika Tepić je navela u RIK-u kako će ona i Miroslav Aleksić da ostanu duže vreme i da započinju štrajk glađu


Kako javlja reporter portala Nova.rs, građani su stigli do samih ulaznih vrata RIK-a. Jedna osoba je udarala u vrata RIK-a, a okupljeni građani su je ubrzo smirli.

 

- Izdaja, izdaja - viču okupljeni građani.


Đilas zaplakao zbog odluke Marinike


Na pitanje o odluci potpredsjednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić da započne štrajk glađu, Dragan Đilas, predsjednik te stranke, zaplako je tokom davanja izjave za TV N1. 


- Marinika me je o tome obavijestila. Vidite po meni da nisam baš presretan njenom odlukom, to je ozbiljna žrtva. Nadam se da će se sve ovo završiti prije nego što će možda imati neke posljedice po njih dvoje - rekao je Đilas. 


Više detalja o tome šta se dešava na večerašnjem protestu opozicije možete pratiti ovdje


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook