Burno u komšiluku

Teoretičar zavjere odlučuje o vlasti: 'Moram razočarati predsjednika Vučića...'

Front18.12.23, 08:24h

Teoretičar zavjere odlučuje o vlasti: 'Moram razočarati predsjednika Vučića...'
On je po pitanju izbora u Beogradu rekao da taj pokret ne razmišlja o koaliciji i da će podržati svaki konstruktivan prijedlog u Skupštini grada

 

 

Nosilac liste "Mi - glas iz naroda", doktor Branimir Nestorović, rekao je na konferenciji za medije da je taj pokret postao relevantna politička snaga i da neće sklapati koalicijske sporazume u Beogradu.

 

Lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne smije stati" na izborima za Skupštinu grada Beograda osvojila je 38.5 posto glasova, a drugoplasirana je lista "Srbija protiv nasilja" s 35 posto podrške birača, rekao je noćas Aleksandar Vučić.

 

Sa šest posto glasova slijedi konzervativna koalicija NADA, 5.4 posto imat će Socijalistička partija Srbije (SPS) šefa diplomacije Ivice Dačića, a oko 5.1 lista liječnika Branimira Nestorovića.

 

Nosilac liste "Mi - glas iz naroda", doktor Branimir Nestorović, rekao je na konferenciji za medije da je taj pokret postao relevantna politička snaga i da neće sklapati koalicijske sporazume u Beogradu. On je dodao da "mora razočarati" predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

 

- Mogu obećati da nećemo iznevjeriti ljude koji su glasali za nas. Računamo da ćemo rasti i da ćemo za izvjestan period postati dominantna politička snaga u Srbiji - rekao je Nestorović.

 

On je po pitanju izbora u Beogradu rekao da taj pokret ne razmišlja o koaliciji i da će podržati svaki konstruktivan prijedlog u Skupštini grada.

 

- Mislim da će biti jako teško formirati gradsku vlast. Bit će novih izbora vjerojatno brzo. Mi nećemo podržati ni jednu stranu - naglasio je.

 

Kandidat te liste za gradonačelnika Beograda Aleksandar Jerković je naglasio da su cijelu izbornu kampanju u Beogradu iznijeli putem društvenih mreža. On se zahvalio svima koji su preko društvenih mreža širili objave i pomogli da se čuje za njih. "Nismo dobili odgovarajući prostor u kampanji za Beograd - istaknuo je Jerković.

 

(DEPO PORTAL/mm)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook