IZNENAĐENJE ZA KRAJ GODINE

Poklon uposlenicima vrijedan 14 miliona KM: BINGO obradovao svoje radnike uz novembarsku platu

Biznis Klub13.12.23, 12:46h

Poklon uposlenicima vrijedan 14 miliona KM: BINGO obradovao svoje radnike uz novembarsku platu
Glavnu ulogu u našoj prošlosti, ali i budućnosti, imate upravi vi, tačnije vas skoro 9.000 koji činite najveći tim u BiH. Na to sam posebno ponosan, a vjerujem da ste i vi - naveo je u poruci uposlenicima Senad Džambić

 

 

Bingo grupacija izdvojila je 14.000.000 KM za poklon svim uposlenicima koji su zaposleni duže od šest mjeseci u ovoj kompaniji.


Radnici su uz redovnu novembarsku platu jučer na račune dobili i po dodatnih 1.000 KM, a tim povodom obratio im se vlasnik kompanije Senad Džambić


- Dragi uposlenici Bingo Group, već 30 godina zajedno gradimo najveću domaću poslovnu grupaciju, za koju danas sa ponosom možemo svi reći da je najveći investitor u našu državu. Glavnu ulogu u našoj prošlosti, ali i budućnosti, imate upravi vi, tačnije vas skoro 9.000 koji činite najveći tim u BiH. Na to sam posebno ponosan, a vjerujem da ste i vi.
Svjesni smo vašeg truda, rada i predanosti. Kao i do sada, sa velikim osjećajem odgovornosti prema vama zatvaramo staru i ulazimo u novu godinu.


Uz novembarsku platu će na račune svih vas, koji ste sa nama duže od 6 mjeseci, biti uplaćeno dodatnih 1.000 KM. Hvala na trudu i zalaganju. Radujemo se svim izazovima koji su pred nama jer znamo da iza nas stoji najsnažniji tim u državi - naveo je u poruci uposlenicima Senad Džambić.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook