sufinansiranje

Lijepe vijesti za srednjoškolce iz ovog bh. grada: Desetine njih dobit će po 500 KM

Hronika27.11.23, 17:33h

Lijepe vijesti za srednjoškolce iz ovog bh. grada: Desetine njih dobit će po 500 KM
Sredstava izdvojenih od strane federalnog ministarstva

 

Sretni smo što će 70-ak srednjoškolaca sa područja općine Žepče dobiti po 500,00 KM za sufinansiranje mjesečne karte što je oko 35.000 KM sredstava izdvojenih od strane federalnog ministarstva, rečeno je iz SDP-a

 

Vijećnici SDP-a u Žepču najavili su da će oko 70 srednjoškolaca sa područja Općine Žepče dobiti po 500 KM za sufinansiranje mjesečne karte.

 

Iz SDP-a su istakli da su ponosni što su pokazali da su drugačije.

 

 

Njihovu objavu ovim putem prenosimo u cijelosti:

 

– Sretni smo što će 70-ak srednjoškolaca sa područja općine Žepče dobiti po 500,00 KM za sufinansiranje mjesečne karte što je oko 35.000 KM sredstava izdvojenih od strane federalnog ministarstva.

 

Još više smo sretni da je među ovim srednjoškolcima – dobitnicima sufinansiranja mnogo učenika čiji su roditelji članovi različitih političkih opcija, sretni smo i zbog toga što je među njima i veliki broj onih koji ovih dana bez truna stida i sa ogromnom dozom dezinformisanosti pljuju po nama i po žepačkom SDP-u samo zato jer se ne bojimo nikoga i što istinu javno govorimo.

 

Sretni smo jer smo pokazali da smo drugačiji i zato smo posebno zahvalni našem prijatelju Nerinu Dizdaru i njegovim saradnicima što su prepoznali našu lokalnu sredinu i koliko – toliko pomogli u školovanju naših učenika, saopćeno je.

 

(DEPO PORTAL/af)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook