emotivna ispovjest

Oglasila se Emirina prijateljica: 'Ona se borila za svoje dijete...'

Hronika14.11.23, 16:32h

Oglasila se Emirina prijateljica: 'Ona se borila za svoje dijete...'
Emira je samo razumijevanje imala kod svojih prijateljica. Sistem, Socijalni rad kao i država okrenuli su joj leđa


Anel Bećirović je tokom jučerašnjeg dana usmrtio suprugu u njenom stanu i ostavio tijelo. Nakon što je usmrtio, sina je, poveo sa sobom u stan u ulici Aleja lipa. Nakon što su ga policijski službenici MUP-a KS locirali, trajali su pregovori kako bi spasili dijete.

 

Pregovori su trajali duže, ali su okončani hapšenjem ubice u 20:10 sati. Anel Bećirović, priveden je u prostorije MUP-a KS gdje će biti saslušan. Nad njim će biti i zavedena kriminalistička obrada, a nakon toga će biti predat u nadležnost Tužilaštva KS.

 

Brojne Sarajlije potresla je sinoćna tragedija. Emirina prijateljica Amra Mehmedović oglasila se za portal Crna-Hronika. Kako kaže, Emira je samo razumijevanje imala kod svojih prijateljica. Sistem, socijalni rad kao i država okrenuli su joj leđa.

 

- Jučer je ubijena moja prijateljica, žena koja se borila za svoje dijete, štitila sebe i svoje dijete od nasilnika i narkomana. Svi smo u šoku šta je monstrum napravio. Samo 3 mjeseca je dobio za nasilje u porodici i na kraju je brutalno ubio. Jednostavno je navukao i sistem, Tužilaštvo i državu pod svoje.

 

Emira je bila divna žena, majka i prijateljica. Da ste je upoznali, znali bi o čemu pričam. Osoba pred kojom nije bilo prepreke koja bi je zaustavila. Borila se za malenog sina - istakla je Emirna  prijateljica.

 

(DEPO PORTAL/af)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook