Diskusija na nivou

Dodik: Konaković mi je predlagao da se 'posvađamo', Ministar odgovara: K’o tetka si neka

Front14.11.23, 08:59h

Dodik: Konaković mi je predlagao da se 'posvađamo', Ministar odgovara: K’o tetka si neka
U svim normalnim zemljama partneri međusobom sarađuju i biraju riječi kada govore jedni o drugima

 

 

Čelnici SNSD-a i NiP-a Milorad Dodik i Elmedin Konaković su partneri u vlasti na državnom nivou. U svim normalnim zemljama partneri međusobom sarađuju i biraju riječi kada govore jedni o drugima. 
 

Međutim, ovim "naši" se slažu "k‘o rogovi u vreći". Tako smo opet na društvenim mrežama mogli svjedočiti još jednom njihopvom obračunu. Prvo je dodik optužio Konakovića kako je tražio da insceniraju konflikt, da bi "ojačao kod svojih".
 

- Ako Konaković misli da može da solira u BiH, izvodeći neke trikove i manipulišući činjenicama, vrlo brzo će mu postati jasno da je BiH jedina koja gubi u tome. 


Ako je to cilj, onda je veoma uspješan u svojim igrama na terenu, samo što bi u tim opasnim igrama jedino BiH mogla da prokliže.
 

Nekad pomislim da on i ne zna šta radi. Samo nedorasli i osrednji političar može govoriti o postavljanju zamki predstavnicima drugih naroda s kojima, navodno, želi da razgovara i sarađuje.


Pametni su oni što kažu: Kad Konaković zaigra za BiH, tada BiH najviše izgubi.

 

Nije davno bilo kada mi je predlagao da "k‘o fol" uđemo u konflikt kako bi ojačao "kod svojih". Jadno, neostvarivo, mislim ovo "kod svojih", objavio je Dodik.


Nije mnogo prošlo, a Konaković je odgovorio na ovu "prozivku".
 

- E čuj Milorad Dodik i dogovoreni konflikt. Ući sa tobom u konflikt je najlakša stvar na svijetu, ti tako živiš 24/7. K’o tetka neka, samo se prepireš i svađaš, s kim stigneš. Ja te nagovaram da uradiš nešto za ljude koji su te birali. Konflikt je za kukavice koji ne znaju posao, odgovorio je Konaković.

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook