unapređenje očuvanja životne sredine

Eko život i JKP 'Radovina' potpisali ugovor o vršenju usluga u postupanju sa ambalažnim otpadom u Gornjem Vakufu-Uskoplju

Biznis Klub10.11.23, 13:34h

Eko život i JKP 'Radovina' potpisali ugovor o vršenju usluga u postupanju sa ambalažnim otpadom u Gornjem Vakufu-Uskoplju
Potpisivanjem ugovora operater Eko život d.o.o. Tuzla je stvorio uslove za ulazak u sistem selekcije i reciklaže otpada komunalnom preduzeću JKP "Radovina"

 

 

 


Eko Život d.o.o. Tuzla, ovlašteni BH operater sistema za upravljanje ambalažom i ambalažnim otpadom na području Federacije BiH, u četvrtak, 9. novembra, bio je u radnoj posjeti JKP "Radovina" d.o.o. Gornji Vakuf-Uskoplje.


U toku radne posjete upriličen je sastanak sa predstavnicima komunalnog preduzeća, na kojem se razgovaralo o trenutnom stanju ovog komunalnog preduzeća i poslovima koje obavlja.


JKP "Radovina" aktivno se bavi unapređenjem očuvanja životne sredine i selektivnim odvajanjem ambalažnog otpada.

jkp-radovinaEko život i JKP "Radovina" potpisali su Ugovor o vršenju usluga u postupanju sa ambalažnim otpadom sa ciljem unapređenja sistema i da zajedničkom saradnjom unaprijede sistem selektivnog odvajanja i reciklaže ambalažnog otpada.


Potpisivanjem ugovora operater Eko život d.o.o. Tuzla je stvorio uslove za ulazak u sistem selekcije i reciklaže otpada komunalnom preduzeću JKP "Radovina".

 

eko-zivot-radovina-1


Eko život se obavezao da će biti potpora i podrška prilikom uspostave sistema u samom gradu. JKP "Radovina" je izrazilo svoju spremnost na saradnju te se zahvalio operateru Eko život na zalaganju i trudu pri uvođenju u sistem prikupljanja otpada. 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook