sav prihod bit će doniran

Ovu kišnu nedjelju provedite u Domu mladih na još jednom OREA Art Marketu

Biznis Klub10.11.23, 12:11h

Ovu kišnu nedjelju provedite u Domu mladih na još jednom OREA Art Marketu
Sav prihod od ulaznica na Art Market kao i dio od prodaje i provizija prilikom kartičnog plaćanja bit će donirani za potrebe rada Roditeljske kuće i Udruženja Srce za djecu oboljelu od raka

 

 


OREA Art Market, najveći skup kreativaca iz BiH i regije ove nedjelje u Domu mladih u Sarajevu, predstavit će rukotvorine i zanimljive unikatne proizvode različitih brendova tokom cjelodnevnog druženja od 11:00 do 18:00 sati. Ovo je savršena prilika da obavite prazničnu kupovinu zahvaljujući širokoj ponudi odjeće, nakita, asesoara i drugih kreacija jedinstvenih proizvođača iz BiH i regije.


Sedmi po redu Art Market bit će u znaku održivog poslovanja čemu teže brendovi okupljeni na OREA online platformi za kupoprodaju ručno rađenih proizvoda sa lokalnom etiketom. Tako će pve nedjelje u saradnji sa UNDP-om biti održan panel na temu okolišnih, društvenih i korporativnih standarda u poslovanju i izazovima s kojima se susreću domaći poduzetnici gdje će biti predstavljeni trendovi i izazovi, te neki od uspješnih primjera okupljenih na OREA platformi.


Kako bi cijela porodica uživala, i ove godine tokom Art Marketa bit će organizirana zabava za mališane. Posjetite Telemach kutak gdje će najmlađi moći da uživaju u omiljenim crtićima i Video klubu na EON Kids platformi, kao i u zabavnom facepaintingu, a svi posjetioci se mogu informisati i o aktuelnoj ponudi. Za dodatno osvježenje, zavirite na štand Bingo mini marketa.

 

orea-art-market1


- Kiša, dobro društvo, mnoštvo zabave, puna sala kreativaca, ukusna hrana i piće, zabava za djecu - sve ovo donosi vam Art Market. Svi vi koji ste nas imali priliku posjetiti i družiti se s nama, znate da su naši događaji sinonim za nešto što ne želite propustiti. Zato dođimo u što većem broju, uživajmo u dobroj atmosferi i kvalitetnom druženju, a usput učinimo nečiji život i svijet boljim - poručuju iz OREA-e i pozivaju vas da ovu kišnu nedjelju provedete na zimskom Art Marketu u Domu mladih.


UniCredit Bank je obezbijedila POS terminale, a VISA kao platni partner OREA-e daruje poklone za prvih 100 kupaca koji plate VISA karticom. Iz OREA-e ističu posebnu zahvalnost Vladi Kantona Sarajevo, Ministarstvu kulture i sporta KS, te Gradu Sarajevo i Općini Centar, za podršku u organizaciji zimskog Art Marketa. 

 

Sav prihod od ulaznica na Art Market kao i dio od prodaje i provizija prilikom kartičnog plaćanja bit će donirani za potrebe rada Roditeljske kuće i Udruženja Srce za djecu oboljelu od raka.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook