Hospitalizovana u Zvorniku

U nevremenu u Bratuncu povrijeđena djevojčica

Hronika03.11.23, 13:24h

U nevremenu u Bratuncu povrijeđena djevojčica
U dvorištu zgrade Centra za socijalni rad “Srebrenica” u samom centru grada, jak udar vjetra iščupao je dva stabla bora koja pala su na stambeni objekat u blizini i pričinila materijalnu štetu

 

 

Jak, olujni vjetar oborio je prozor u Srednjoškolskom centru Bratunac prilikom čega je povrijeđena jedna djevojčica. Pregledana je u JZU Dom zdravlja Bratunac, a zatim hospitalizovana u JZU Bolnica Zvornik, javlja N1.


Vrijeme se u Podrinju mijenja iz sata u sat. Smjenjuju se jaki udari vjetra, kiša i sunce povremeno. Olujni naleti vjetra izazivaju probleme na području opština Srebrenica i Bratunac.
 

Zbog nevremena je obustavljena nastava u Osnovnoj školi “Vuk Karadžić” i SŠC Bratunac, kao i u izdvojenim odjeljenjima vrtića Radost, dok se nastava odvija samo u OŠ “Branko Radičević”.


Vatrogasci su više puta intervenisali u Bratuncu.
 

U dvorištu zgrade Centra za socijalni rad “Srebrenica” u samom centru grada, jak udar vjetra iščupao je dva stabla bora koja pala su na stambeni objekat u blizini i pričinila materijalnu štetu.
 

Intervenisali su vatrogasci i Civilna zaštita i stabla su brzo uklonjena kako ne bi predstavljala opasnost za građane.


Izvještaj o štetama i posljedicama olujnih udara vjetra iz seoskog područja u udaljenim mjesnim zajednicama ovih opština još nema.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook