NOVA AKCIJA

Šta se dešava? Ispred zgrade Sarajevo Tower veliki broj policijskih vozila, pominju se i specijalci...

Hronika30.10.23, 20:45h

Šta se dešava? Ispred zgrade Sarajevo Tower veliki broj policijskih vozila, pominju se i specijalci...
Kako javljaju očevici, ispred zgrade Sarajevo Tower parkirano je više policijskih vozila, a neki navoder i da se u zgradi nalaze pripadnici specijalne jedinice MUP-a Kantona Sarajevo

 

 

 

Ispred zgrade Sarajevo Tower primjećen je veliki broj policijskih vozila, a kako se saznaje u toku je još jedna policijska akcija.


Za medije je potvrđeno da su u toku "redovne i operativne policijske aktivnosti", no više detalja iz policijskih krugova za sada nije saopćeno i oni će biti poznati po okončanju akcije.


No, kako javljaju očevici, ispred zgrade Sarajevo Tower parkirano je više policijskih vozila, a neki navoder i da se u zgradi nalaze pripadnici specijalne jedinice MUP-a Kantona Sarajevo.

 

Podsjećamo i da su krajem septembra u ovoj zgradi uhapšeni državljanin Srbije - Darko Dulović, povezan sa Kavačkim klanom, i Duško Jovanović. Za sada nije poznato da li je i ova kacija povezana s tim slučajem.

 

 

(DEPO PORTAL/ad/Foto:Arhiv)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 18

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još