VEČERAS POTVRDA

Enis Hasanović novi ministar zdravstva u KS

Front30.10.23, 14:00h

Enis Hasanović novi ministar zdravstva u KS
Podsjetimo, sadašnji ministar Haris Vranić zamolio je rukovodstvo Kantonalnog odbora SDP-a da uopće ne bude prijedlog za novog/starog ministra

 


Na današnjoj sjednici Kantonalnog odbora SDP-a Sarajevo, koja počinje u 17 sati, bit će potvrđeno imenovanje Enisa Hasanovića, direktora Zavoda za zdravstvenu zaštitu žena i materinstva KS i jedne privatne poliklinike u Sarajevu, za novog ministra zdravstva u Vladi KS, saznaje Avaz.


Podsjetimo, sadašnji ministar Haris Vranić zamolio je rukovodstvo Kantonalnog odbora SDP-a da uopće ne bude prijedlog za novog/starog ministra, te je predložio Ademira Spahića, predsjednika Upravnog odbora Domova zdravlja KS za tu funkciju.

 

I upravo je Spahić bio prijedlog i predsjednika KO SDP-a Adnana Štete, a imao je podršku i još nekoliko čelnika ove stranke, no, došlo je do promjene. 

 

Nastavak čitajte na linku

 

(DEPO PORTAL/af)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 21

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još