čestitao protivkandidatu

Selimbegović nakon poraza: Čengić i ja smo dogovorili kafu poslije izbora

Front30.10.23, 12:02h

Selimbegović nakon poraza: Čengić i ja smo dogovorili kafu poslije izbora
Selimbegović je najprije čestitao svom protivkandidatu Irfanu Čengiću na pobjedi, a zatim se zahvalio građanima koji su mu ukazalo povjerenje

 

Nakon što su prebrojani svi glasovi prijevremenih izbora za načelnika Općine Stari Grad na kojima je pobijedio Irfan Čengić, SDA-ov kandidat Dženan Selimbegović koji je izgubio poručio je da neće stajati na putu Čengiću.

 

Selimbegović je najprije čestitao svom protivkandidatu Irfanu Čengiću na pobjedi, a zatim se zahvalio građanima koji su mu ukazalo povjerenje.

 

- Ja i Čengić smo na pola kampanje dogovorili kafu poslije izbora bez obzira na rezultat, na taj način želimo pokazati da bez obzira na političke razlike, nećemo dozvoliti da bude prepreka bilo kakvim lošim rješenjima, kazao je.

 

Odgovorio je i na pitanje da li je očekivao pobjedu ili je zna da će rezultat biti ovakav.

 

- Bilo je jasno da izlazim na liniju političkom kandidatu koji je već deceniju aktivan. Ja sam bio jedno potpuno novo lice biračima, ali to nije prednost koja je nedostižna na izborima, poručio je.

 

(Oslobođenje/DEPO PORTAL/af)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 16

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još