Inteligentno dizajniran softver za mala i srednja preduzeća

Ključna prekretnica: Grupacija Belamionix implementira SAP Business One rješenje za unapređenje poslovanja

Biznis Klub29.10.23, 09:43h

Ključna prekretnica: Grupacija Belamionix implementira SAP Business One rješenje za unapređenje poslovanja
SAP Business One je jedinstveno i pristupačno rješenje za upravljanje kompanijom - uključujući finansije, prodaju, odnose s kupcima i radne procese. Pruža napredne alate za analizu podataka, olakšavajući kompanijama bolje razumijevanje performansi, identifikaciju trendova i donošenje informisanih poslovnih odluka

 

 

 

U cilju unapređenja efikasnosti i konkurentske pozicije, renomirana Grupacija Belamionix koju čine Belamionix, Belaprom i Bele-group iz Brčko Distrikta potpisala je ugovor o implementaciji SAP Business One rješenja s uglednim partnerom B-ONE Solutions iz Sarajeva. 


Belamionix, vodeći trgovinski lanac i distributer više od 30.000 različitih proizvoda iz zemalja Evropske unije, Turske, Indije i Kine, prepoznao je potrebu za prilagodbom poslovnih procesa naglim promjenama i trendovima na tržištu. Menadžer kompanije Belaprom Adnan Mešanović ističe da je implementacija SAP Business One rješenja odgovor Grupacije Belamionix na takve izazove.


- Implementacija ovog rješenja predstavlja ključnu prekretnicu za našu Grupaciju. SAP Business One rješenje je zapravo investicija koja nam omogućava: bolje razumijevanje našeg poslovanja, efikasno praćenje prodaje, bolje upravljanje zalihama i brže prilagođavanje tržišnim promjenama - kako bismo bili konkurentniji i agilniji na tržištu. Ovo je investicija u budućnost našeg poslovanja - ističe Mešanović.

 

sap-business-one-2


SAP Business One je jedinstveno i pristupačno rješenje za upravljanje kompanijom - uključujući finansije, prodaju, odnose s kupcima i radne procese. Pruža napredne alate za analizu podataka, olakšavajući kompanijama bolje razumijevanje performansi, identifikaciju trendova i donošenje informisanih poslovnih odluka.


Prethodno rezervisan isključivo za velike korporacije, SAP je vremenom razvio dokazano efikasno rješenje koje zadovoljava poslovne potrebe malih i srednjih kompanija, kao i startupova. 


- Efikasno poslovanje na tržištu iziskuje inteligentan alat za standardizaciju poslovanja - SAP Business One je upravo takav alat - izjavila je direktorica B-ONE Solutions Minela Čajić.

 

- Vjerujemo da iskustvo Grupacije Belamionix može poslužiti kao inspiracija drugim preduzećima širom Bosne i Hercegovine i regije da istraže kako SAP Business One rješenje može podržati i unaprijediti njihovo poslovanje.


B-ONE Solutions je dugogodišnji SAP partner za SAP Business One rješenje u regiji Zapadnog Balkana s tendencijom rasta i širenja na ostala tržišta u skoroj budućnosti.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!