BITKA ZA OPĆINU STARI GRAD

SDA Centar: Glasajte za Dženana Selimbegovića, budite prvi koji će kazniti Trojku za izdajničku politiku

Front27.10.23, 21:38h

SDA Centar: Glasajte za Dženana Selimbegovića, budite prvi koji će kazniti Trojku za izdajničku politiku
Nakon vladavine Hadžibajrića, kojeg su birale stranke Trojke i tzv. Šestorke, vrijeme je da građani izaberu načelnika iz SDA koja je sve godine vladavine Hadžibajrića bila njegova jedina opozicija - poručuju iz SDA

 

 

SDA Centar poziva građane Starog Grada da glasaju za Dženana Selimbegovića, kandidata SDA za načelnika Općine Stari Grad, na izborima u nedelju. Samo vrijedni ljudi, koji su pošteni i bez koruptivnih afera u biografiji mogu vratiti vjeru građana u javnu upravu i vlast. Nikakve kozmetičke promjene “presvlačenjem” dojučerašnjih poslovnih i političkih partnera Hadžibajrića, koji su ga i doveli na vlast, u odijela revolucionara i “boraca protiv režima” neće donijeti potrebnu reformu i oporavak Starog Grada.


Dženan Selimbegović je tokom agresije na Republiku Bosnu i Hercegovinu ispunio svoju građansku dužnost bez da je to naknadno koristio za jeftine prepirke i male koristi. Nakon agresije se posvetio redovnom obrazovanju na Univerzitetu u Sarajevu, ne birajući anonimne fakultete na kojima se uz predaju upisnog materijala istovremeno dobije i diploma. 


Kao vrsan pravnik je dao veliki doprinos na svim poslovima koje je obavljao u javnoj upravi, čime je direktno uticao na izgradnju i jačanje institucija Bosne i Hercegovine. Njegov lični i profesionalni integritet mu je obezbijedio podršku Narodnog evropskog saveza (NES), Stranke za Bosnu i Hercegovinu (SBiH) i istaknutih članova Predsjedništva Demokratske fronte (DF).


Pozivamo građane Starog Grada da glasaju za Dženana Selimbegovića koji neće iznevjeriti njihovo povjerenje. Nakon vladavine Hadžibajrića, kojeg su birale stranke Trojke i tzv. Šestorke, vrijeme je da građani izaberu načelnika iz SDA koja je sve godine vladavine Hadžibajrića bila njegova jedina opozicija. 


Na koncu, pozivamo građane Starog Grada da glasom za Dženana Selimbegovića budu prvi koji će kazniti Trojku za izdajničku politiku - navodi se u saopćenju.

 

(DEPO PORTAL/ad/Foto:Arhiv)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 214

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još