Predsjednik RS u posjeti Beogradu

Vučić na hamburgeru s Dodikom: 'Informisao me o posljednjem pritisku zapadnih sila'

Front21.10.23, 16:59h

Vučić na hamburgeru s Dodikom: 'Informisao me o posljednjem pritisku zapadnih sila'
U objavi Vučić navodi da je veoma ponosan na novoizgrađenu željezničku stanicu i da je nakon otvaranja ostao da razgovara s Dodikom, premijerkom i ministrom

 

 

Predsjednik Srbije objavio je na Instagramu fotografiju sebe s premijerkom Anom Brnabić, ministrom finansija Sinišom Malim i predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

 

Fotografija ih prikazuje u restoranu u novoj zgradi željezničke stanice Prokop u Beogradu. Ispred njih na tanjirima nalaze se hamburgeri i pomfrit.

 

U objavi Vučić navodi da je veoma ponosan na novoizgrađenu željezničku stanicu i da je nakon otvaranja ostao da razgovara s Dodikom, premijerkom i ministrom.


Vučić je naveo da ga je Dodik informirao o "posljednjem pritisku zapadnih sila", što se vjerovatno odnosi na nove sankcije SAD-a Dodiku, ali i njegovoj djeci Igoru i Gorici.


- Ostao sam razgovarati s prijateljima. Ana ide na raspravu o Kosovu u UN, predsjednik Dodik me je informirao o posljednjim dešavanjima u Republici Srpskoj i pritisku zapadnih sila, ja sve njih o sutrašnjem sastanku s velikom petorkom, a Siniši Malom je najveća briga kako će platiti račun za hamburgere. Doduše, dodali smo mu i krofne i kolače, tek da mu račun ne bi bio mali - napisao je predsjednik Srbije.

 

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 27

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još