VIDEO/ ON PRIVEDEN, ONA U BOLNICI

Uletio u 'makazice', dobio otkaz zbog nesavjesne vožnje pa pretukao suprugu: 'Zamalo da završim kao Nizama'

Hronika20.10.23, 18:19h

Uletio u 'makazice', dobio otkaz zbog nesavjesne vožnje pa pretukao suprugu: 'Zamalo da završim kao Nizama'
Njegova supruga Ermina završila je sa teškim tjelesnim povredama na UKC-u Tuzla, a on iza rešetaka zahvaljujući brzoj intervenciji policijskih službenika MUP-a TK

 

 


Redakcija portala Crna-Hronika danima je pisala o nesavjesnom profesionalnom vozaču kompanije "Pepex" iz Tuzle koji je svojom vožnjom ugrozio živote sudionika u saobraćaju, ali i putnika u njegovom autobusu.


Nakon objavljenon video klipa, kako je Edin Vehabović potvrdio u razgovoru za ovaj portal, on je dobio otkaz.

 

 


Vehabović pak tvrdi da je za sve kriv snimatelj:


- Provjerite moje ime i prezime u policiji pa ćete vidjeti ko sam i šta sam. Nikada sebe ni svoje putnike ne bih doveo u ovakvu situaciju. Nisam krvi, za ve je kriv snimatelj. Zbog njega sam dobio otkaz u kompaniji "Pepex"... Javljam se kao vozač “Kamikaza”. Kako bi istražili cijeli slučaj uvjerili bi se da je upravo on kamikaza koji je uzrokovao očaj, paniku i ugrožavanje sigurnosti u saobraćaju. Ali, vjerujete, dešava se ovo svakom u saobraćaju.
Do ovog slučaja me doveo snimatelj koji nije dao da se prestorijim. Pratio me konstantno da se ne prestojim u voznu traku. Imaju svjedoci u busu. Na onom mjestu ograničenje je 80 km/h, vozač ispred mene koji je snimmio video išao je 50 km/h - ispričao je Edin Vehabović za Crnu-Hroniku, stranu priče možete pročitati ovdje.


Međutim, priča ide dalje i užas se nastavlja... Komentari na društvenim mrežama "pogodili" su Vehabovića koji se sinoć napio i, kako saznaje Crna-Hronika, pretukao svoju nedužnu suprugu.


Kako saznaje ovaj portal, Edin je počeo piti alkohol (rakiju) od 18h u kući u kojoj je stanovao sa svojoj suprugom, da bi u noćnim satima, oko 02:00h, razvalio vrata od spavaće sobe i fizički nasrnuo na suprugu.


Njegova supruga Ermina završila je sa teškim tjelesnim povredama na UKC-u Tuzla, a on iza rešetaka zahvaljujući brzoj intervenciji policijskih službenika MUP-a TK.


- Nisam u stanju da pričam. Zamalo da završim kao Nizama, vjerujte, dlaka mi je falila. Jedva me je policija spasila od njega – počinje potresnu ispovijest za portal Crna-Hronika Ermina Vehabović, koja tvrdi da se pokušala odbraniti od nasilnika prvi put, ali nije uspjela. Drugi put ju je spasila tuzlanska policija.


- Sinoć oko 18h je počeo da pije rakiju i odmah je počeo da me verbalno vrijeđa. Do kasno u noć, negdje oko 02h, sam šutila na sve njegove uvrede i ostavila ga da spava u prvom spratu. Uzela sam ključeve od trećeg sprata i otišla spavati, i zaključala se.


Kada je vidio da me nema, za pet minuta je došao i razvalio vrata. I u istoj sekundi počeo me udarati bokserima u glavu, krvnički me vukao za kosu. Jedva sam se spasila iz njegovih ruku i odmah pozvala policiju, koja je brzo reagovala. Sve pohvale za MUP TK PS Zapad koji su došli i odmah ga priveli - ispričala je Ermina Vehabović, a njenu priču možete pročitati ovdje.


(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook