otkrio detalje

Glumac Sergej Trifunović izašao iz zatvora: Ovo je razlog zbog čega je završio iza rešetaka

Hronika12.10.23, 19:25h

Glumac Sergej Trifunović izašao iz zatvora: Ovo je razlog zbog čega je završio iza rešetaka
Kako dalje tvrde, iza rešetaka je proveo svega 24 sata, jer je već sutradan neko platio kaznu


Poznati glumac Sergej Trifunović pušten je juče iz zatvora u kojem je prveo 24 sata, naveli su domaći mediji, a glumac je za Nova.rs potvrdio ovu informaciju ironično govoreći da je "prvi koji je pao zbog afere Jovanjica".

 

Kako su naveli mediji, glumac se 10. oktobra javio u PU u Bačvanskoj ulici po pozivu Privrednog suda, zbog neplaćene kazne, nakon čega je odmah po presudi sproveden u zatvor. Kako dalje tvrde, iza rešetaka je proveo svega 24 sata, jer je već sutradan neko platio kaznu za prekšraj koji je imao i glumac je pušten na slobodu.

 

Portal Nova.rs kontaktirao je glumca Sergeja Trifunovića koji kaže da je na kostimskoj probi, a ironično navodi da je razlog njegovog pritvora – „afera Jovanjica„.

 

- Pao sam za Jovanjicu. Prvi uhapšeni slučaj, četiri stabiljke su moje, Bata Gašić mi to osporava“ - kao je Sergej Trifunović za Nova.rs.

 

(DEPO PORTAL/af)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!