Najavljen pad temperatura

Iz Toplana najavili: Evo kad počinju s grijanjem

Hronika12.10.23, 11:00h

Iz Toplana najavili: Evo kad počinju s grijanjem
Uredbom o opštim uslovima za proizvodnju, isporuku i korištenje toplotne energije je propisan dnevni režim zagrijavanja u periodu od 06:00 do 22:00 sata, a prema kretanju vanjske temperature vazduha

 

 

U skladu sa Uredbom o opštim uslovima za proizvodnju, isporuku i korištenje toplotne energije, obavještavamo korisnike centralnog grijanja da sezona grijanja u Kantonu Sarajevo zvanično počinje 15.10.2023.godine, saopšteno je iz Toplana Sarajevo.


- Uredbom o opštim uslovima za proizvodnju, isporuku i korištenje toplotne energije je propisan  dnevni režim zagrijavanja u periodu od 06:00 do 22:00 sata, a prema kretanju vanjske temperature vazduha.


Podsjećamo vas da je, prema Zakonu o upravljanju zajedničkim dijelovima zgrade, obaveza Upravnika (Upravitelja) zgrada održavanje zajedničkih dijelova instalacija centralnog grijanja, te da se u slučaju potrebe za hitnom intervencijom trebate obratiti istim. 


Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati jedan od telefonskih brojeva naših službi koji su navedeni na poleđini računa - Informacije korisnicima usluga ili putem naše web stranice - saopštili su iz Toplana.
 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!