VIDEO/ razgovori o bih

Dolazak na kongres AK Partije: Dodik otkrio sve detalje današnjeg sastanka sa Erdoganom

Front07.10.23, 14:51h

Dolazak na kongres AK Partije: Dodik otkrio sve detalje današnjeg sastanka sa Erdoganom
Milorad Dodik jutros je zajedno sa članicom Predsjedništva BiH Željka Cvijanović otputovao u Ankaru, gdje prisustvuju kongresu AK Partije

 

 


Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik oglasio se na svom zvaničnom Twitter nalogu i objavio detalje sastanka sa predsjednikom Turske, Recepom Tayyipom Erdoganom.


- Na sastanku u Ankari Recep Tayyip Erdogan je zahvalio na dolasku na kongres AK partije, te je još jednom potvrdio dolazak u Banjaluku tokom prve naredne posjete BiH - napisao je Dodik te dodao kako su razgovarali i o političkoj situaciji u BiH, ali i o uticaju pojedinih zapadnih zemalja na odluke koje donose bošnjački političari.

 

- Potvrđena je odlična privredna saradnja Republike Srpske i Republike Turske, kao i nastavak svih započetih projekata, a najavljeni su i novi - napisao je Dodik.

 


Podsjetimo, Milorad Dodik jutros je zajedno sa članicom Predsjedništva BiH Željka Cvijanović otputovao u Ankaru, gdje prisustvuju kongresu AK Partije.

 

(DEPO PORTAL/ad/Foto:Sreenshot)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 28

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još