NADZORNI ODBOR DONIO ODLUKU

Izmjene na čelu kompanije Bosnalijek: Nedim Uzunović više nije direktor, evo ko je imenovan umjesto njega

Biznis Klub04.10.23, 21:33h

Izmjene na čelu kompanije Bosnalijek: Nedim Uzunović više nije direktor, evo ko je imenovan umjesto njega
Nedim Uzunović će nastaviti pružati podršku Bosnalijeku, imajući u vidu njegovo iskustvo i znanje te činjenicu da je upravo za vrijeme njegovog upravljanja Bosnalijek izrastao u međunarodno prepoznatljivu kompaniju

 

 

Nadzorni odbor Bosnalijeka je donio odluku o izmjenama na čelu kompanije, te je dosadašnji direktor Nedim Uzunović razriješen dužnosti, a na čelo kompanije imenovan je Adnan Hadžić.

 


Nedim Uzunović će nastaviti pružati podršku Bosnalijeku, imajući u vidu njegovo iskustvo i znanje te činjenicu da je upravo za vrijeme njegovog upravljanja Bosnalijek izrastao u međunarodno prepoznatljivu kompaniju, koja danas posluje u 28 država, i predstavlja lidera domaće privrede, sa gotovo 1000 zaposlenih i preko 240 registrovana proizvoda.


Smatramo da ove promjene na čelu kompanije, uz zajednički rad i doprinos svih uposlenih, neće uzrokovati problem u poslovanju kompanije, te da će Bosnalijek nastaviti da niže uspjehe i u narednom periodu -  saopšteno je iz Bosnalijeka.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još