FOTO/ MNOGI JE NE BI PREPOZNALI

Sultanija Hatidže sada izgleda potpuno drugačije: Ofarbala se u plavo, podmladila botoksom... Druga žena!

Showbizz04.10.23, 20:42h

Sultanija Hatidže sada izgleda potpuno drugačije: Ofarbala se u plavo, podmladila botoksom... Druga žena!
Selma u novembru slavi 45. rođendan, ali listajući njene fotografije na Instagramu nikad ne biste pomislili da ima toliko godina

 

 

 

Serija o Sulejmanu Veličanstvenom bila je toliko veličanstvena da se i deset godina kasnije priča o glumcima koje je vinula u zvijezde. Među njima je i Selma Ergeč, poznatija kao sultanija Hatidže, Sulejmanova sestra.


Selma u novembru slavi 45. rođendan, ali listajući njene fotografije na Instagramu nikad ne biste pomislili da ima toliko godina.


I sada izgleda kao u vrijeme najveće popularnosti, kada je bila dio ekipe mega popularne serije.


Možda je nećete ni prepoznati, jer sada je plavuša. Voli da eksperimentiše sa bojama kose, što zbog uloga, što zbog navike da često mijenja imidž. A primijetno je i da je lice podmladila botoksom…

 


O sebi kaže:


‒ Ja sam, zapravo, veoma introvertna osoba. Volim da provodim vrijeme sama sa sobom. Svako ima dobre i loše strane, prihvatam ljude onakve kakvi su. Iz prihvatanja može da se rodi prijateljstvo, ali to je nešto što je teško pronaći. I prava je rijetkost.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!