MANDIĆ PORUČIO FORTI

Odreći se znanja i iskustva Lejle Brčić može samo neko ko je politički amater ili ima skrivene namjere... Velika šteta!

Front04.10.23, 19:12h

Odreći se znanja i iskustva Lejle Brčić može samo neko ko je politički amater ili ima skrivene namjere... Velika šteta!
Šta god da je pozadina ove odluke, ovo je još jedna u nizu ozbiljnih grešaka aktuelnog predsjednika Naše stranke. Šteta, velika šteta..., poručio je Mandić

 

 


Načelnik Općine Centar Sarajevo i funkcioner Naše stranke Srđan Mandić oštro je reagirao na odluku Vlade Federacije BiH da smijeni Lejlu Brčić iz Upravnog odbora KCUS-a.


O tome se oglasio na Facebooku:


- Odreći se znanja i iskustva Lejle Brčić može samo neko ko je ili politički amater i kalkulant, ili neko ko ima skrivene motive i zadnje namjere.


Posebno je za svaku osudu način na koji je ovo urađeno, bez najave, bez razgovora, kao da je u pitanju članica oponentske stranke.


Šta god da je pozadina ove odluke, ovo je još jedna u nizu ozbiljnih grešaka aktuelnog predsjednika Naše stranke. Šteta, velika šteta..., poručio je Mandić.

 

Podsjećamo, Lejla Brčić ranije se oglasila i ustvrdila da iz Upravnog odbora KCUS-a izbačena zbog neslaganja sa politikom predsjednika Naše stranke Edina Forte.

 


 


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 24

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još