video/ za sarajevo jedno veliko srce

Jelena Đoković oduševljena Sarajevom, prošetala Baščaršijom: 'Dobro nam došla tako nasmijana u Šeher'

Showbizz29.09.23, 19:42h

Jelena Đoković oduševljena Sarajevom, prošetala Baščaršijom: 'Dobro nam došla tako nasmijana u Šeher'
Kako se vidi na videu, priliku je iskoristila, između ostalog, i da prošeta Baščaršijom, a na Instagramu je dobila puno pozdrava i lijepih poruka

 

 


Jelena Đoković ovih je dana boravila u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, a povod je bio prikazivanju filma “Mudrost traume”. Na društvenim mrežama podijelila je djelić atmosfere boravka u Sarajevu, uz opis:

 


- Za Sarajevo jedno veliko srce od srca! Idemo dalje.


Kako se vidi na videu, priliku je iskoristila, između ostalog, i da prošeta Baščaršijom, a na Instagramu je dobila puno pozdrava i lijepih poruka.


"Dobrodošla uvijek tako nasmijana i puna pozitivne energije u Šeher Sarajevo", jedna je od njih.  


Dok se pripremala za projekciju, razgovarala je sa novinarima i publikom u kinu, te provodila vrijeme u pubu.

 


 

- Naime, Novak Đoković Fondacija je organizovala projekciju filma “Mudrosti traume”, gdje putujemo zajedno s ljekarom, autorom bestsellera i dobitnikom Ordena Kanade Gaborom Mateom, da bismo istražili zašto se zapadno društvo suočava s povećanim brojem psihičkih poremećaja i hroničnih bolesti. Predstavljeno je filmsko putovanje sa čovjekom koji je svoj život posvetio razumijevanju odnosa između bolesti, zavisnosti, traume i društva u kojem živimo. Naša fondacija zaista radi velike stvari za region Balkana. Željeli smo da dovedemo najbolje kako bi od najboljih i učili. Film jako dobro oslikava šta se dešava ukoliko se ne bavimo dovoljno našom djecom. Vidi se posljedica toga kada djeca ne odrastaju u okruženju punom ljubavi, razumijevanja, pažnje i kada su ostavljena. Volim što je na jak i na dramatičan način to prikazano da nas podstakne na razmišljanje kako možemo bolje - istakla je Jelena Đoković.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 21

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još