ne nosi fejk!

Seku Aleksić privela policija: U žiži svjedočenje supruge poznatog kriminalca o velikom blamu

Showbizz22.09.23, 14:56h

 Seku Aleksić privela policija: U žiži svjedočenje supruge poznatog kriminalca o velikom blamu
Policija joj je prije nekoliko godina prišla na aerodromu i izdvojili su je iz grupe, dok su čekali u pasoškoj kontroli

 

 


Pjevačica Seka Aleksić svojevremeno je bila privedena od strane policije na aerodromu, zbog lažne garderobe koju je nosila na sebi. Svemu je prisustvovala Milena Kačavenda, koja je za Republika.rs ispričala sve detalje.
 

Kako je istakla, Seka je tada morala da plati 2.000 evra kaznu, jer je nosila , fejk" torbu poznatog brenda. Policija joj je prije nekoliko godina prišla na aerodromu i izdvojili su je iz grupe, dok su čekali u pasoškoj kontroli, te su otkrili da nosi lažnu torbu. 


- Seku Aleksić, kad su joj na granici uzeli torbu, ma to je bila čitava priča, kao da nosi sve fejk stvari. Agenata Louis Vuittona ima na svakom koraku, ma da bi sprečili plagijate, kazna je 2000 evra. Na aerodromu mogu sve da ti skinu, ukucaju i provjere serijski broj. Sekina torba je bila fejk i neko je nahvatao na aerodromu. To je bio blam vijeka, svi su gledali kada su je izdvojili sa strane, a vratila se tek kada smo već svi prošli pasošku kontrolu - ispričala je Milena. 


(DEPO PORTAL/jk)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još