godine skladnog braka

Ljubavna priča Harisa Džinovića i 30 godina mlađe Meline: Sve je krenulo iz avanture u Sarajevu...

Showbizz20.09.23, 20:55h

Ljubavna priča Harisa Džinovića i 30 godina mlađe Meline: Sve je krenulo iz avanture u Sarajevu...
Zasad nam dobro ide, a što će biti poslije, vidjet ćemo. Sve je krenulo iz avanture. Ni ona ni ja nismo se ovome nadali - ispričao je jednom prilikom pjevač

 

 

 

Haris Džinović i njegova Melina godinama su u skladnom braku, ali o svojoj privatnosti ne govore često.


Sve je počelo 2002. godine kad je Melina bila na trećoj godini fakulteta, a sudbonosni susret dogodio se u Sarajevu, piše Azra.


– Melina i ja smo se upoznali u Sarajevu. Sve je to bilo spontano, jednostavno se dogodilo. Zasad nam dobro ide, a što će biti poslije, vidjet ćemo. Sve je krenulo iz avanture. Ni ona ni ja nismo se ovome nadali - ispričao je jednom prilikom pjevač.


Kako je istakao, odjednom su poželjeli ljubav okruniti brakom i počeli planirati djecu.


– Onda smo u jednom trenutku rekli jedno drugom: ‘Idemo napraviti dijete’! Niko ne zna hoće li baš to biti priča za cijeli život - priznao je Džinović.


– Ja sam se u svog muža ludo zaljubila i otišla s njim ne razmišljajući ni o čemu drugom što je na kraju ispalo super. Međutim, s ove tačke gledišta, šanse da se to dogodi zaista su male. Ne znam koliko je ljudi koji su se ‘zaletjeli’ tako kao mi i da im je uspjelo da funkcioniraju dugo i dobro. Znate kako se kaže – ‘blic brak, ekspres razvod’. Mi smo se jednostavno povezali - objasnila je Melina.

 

haris-i-melina-dzinovic


Prema njenim riječima, kod supruga je od samog početka fascinira način razmišljanja i odnos prema životu što se nije promijenilo ni u godinama koje su uslijedile.


Haris je u jednom od rijetkih intervjua priznao da su se Melina i on jednostavno našli, ali počeci im nisu tekli glatko. Zbog velike razlike u godinama, od čak 30 godina, njeni roditelji nisu odobravali njihovu ljubavnu priču.


– U početku su njeni roditelji imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - ispričao je jednom prilikom pjevač.


– Nas dvoje smo 24 sata dnevno zajedno i bila bi glupost da nije tako jer odlično funkcioniramo. Mi smo se jednostavno našli. Bilo je tu svega i svačega u početku, nisam ja lagan čovjek, treba me trpiti, zahtjevan sam, ali nisam znao da u meni postoji dio plastelina koji se može oblikovati - rekao je Haris.

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još